Followers

 Promosi Disember Shaklee - Vitamin C & Vitamin E

 DOUBLE PROMO Disember

 

 Promosi untuk bulan Disember ini adalah Vitamin C dan Vitamin E. Baiki tekstur kulit, sihat luaran dan dalaman dengan promosi Vitamin Kecantikan Shaklee.

Lumrah wanita mahupun lelaki ingin kulit yang sihat, cantik dan tidak bermasalah. Terdapat pelbagai produk kecantikan yang ada di pasaran sekarang ini. Tetapi, kesihatan dalaman adalah lebih utama dan kecantikan itu akan sendirinya terpancar keluar.

 

Untuk pembelian PROMOSI Disember

 
 ade DUA pilihan :-
                                                                           ATAU
Jadi apa tunggu lagi? inilah peluang terbaik untuk anda. Penjimatan untuk anda. Mesra poket. Kulit tetap tampak cantik berseri.
Antara TESTIMONI pengguna yang berpuas hati selepas mengamalkan VITAMIN C DAN VITAMIN E SHAKLEE

  **(credit to ummierna)

Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD area IPOH (AMPANG, TAMBUN DAN KAWASAN BERDEKATAN)  boleh hubungi zura untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Zura akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia ^_^ 

FB PageZuravitaminshop 

WhattsApp/Wechat/Call/Sms: 014-9037732

Id Shaklee: 1070402

 
 * Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.
 

No comments:

Post a Comment